Lampe

ZAMENSKE LAMPE
ZA PROJEKTORE I DRUGE SPECIFIČNE UREĐAJE


   

Zamenske lampe

     U ponudi sada imamo zamenske lampe za projektore i mnoge druge uređaje na tržištu Srbije i regiona.


     Obzirom da smo već više godina u samom vrhu po pitanju plasmana interaktivnih tabli (iBoard), uz njih su uvek priključeni i neki projektori. Uvek smo navodili značaj kvaliteta projektora koji sliku prikazuju, pa makar i na zidu. Kao OPTOMA distributer u Srbiji, mi smo uz table uvek preporučivali ove projektore kao, po našem mišljenju, najpouzdanije i sa najkvalitetnijom slikom, a po pristupačnoj ceni. Nekada sami korisnici već imaju neke svoje projektore, a nekada žele i neke druge. Mi imamo našu preporuku, za to garantujemo, ali za ostalo ne.


     Međutim, svi projektori, pa i Optoma, imaju lampe koje imaju svoj radni vek, tako da smo često imali upite tipa "nešto tabla ne prikazuje sliku kako treba, slika je bleda"... i onda se pokazalo da treba zameniti lampe, a tada nastane problem po pitanju cene, roka isporuke...


     Nakon probnog perioda, od avgusta 2017. godine preduzeće INFORMBIRO DOO počinje sa isporukom lampi za projektore skoro svih proizvođača, kao i specijalnih lampi za razne medicinske, germicidne, Xenon, UV, IR, TV i lampe za druge uređaje. U pitanju su, kako kućni i kancelarijski, tako i profesionalni uređaji.


     Sve lampe mogu, po zahtevu, biti originalne proizvođačke, zamenske lampe nezavisnih proizvođača, sa i bez originalnog modula, ali sa našom ugradnjom i garancijom. U cene lampi je uključena i cena ugradnje, a samo transport do našeg servisa i nazad klijent posebno plaća ili sam organizuje. Ukoliko mi organizujemo, to se minimalno doplaćuje transportnim troškovima našeg ugovornog transportnog partnera.


LAMPE ZA PROJEKTORE


Zamena lampi projektora

     Bez obzira što je preduzeće INFORMBIRO DOO distributer Optoma projektora u Srbiji, korisnici naših interaktivnih tabli iBoard su pokazali interesovanje po pitanju zamene lampi u projektorima raznih proizvođača. Mi smo probali više puta da ih uputimo na neke "pouzdane" dobavljače, ali je to često bilo neuspešno. Zbog toga smo na sajmovima u Amsterdamu i Dubaiju uspostavili kontakt sa dobavljačima lampi za sve vrste projektora, tako da nakon probnog perioda možemo da kažemo da u ponudi imamo lampe za skoro sve svetske proizvođače projektora, kako kućne, kancelarijske, tako i profesionalne klase.

     U ponudi imamo lampe za, na primer, Optoma, NEC, Benq, 3M, Hitachi, Sony, Mitsubishi, Epson, Toshiba, InFocus, Vivitek, Sahara, Smart Board, Panasonic, Canon, Acer, Eiki, HP, Sanyo, Viewsonic, Barco, Christie... kao i druge projektore.

     U vezi vašeg tipa projektora, molimo vas da upit pošaljete na office@informbiro.rs .

LAMPE ZA VIDEO ZID

Lampe za video wall

     Kako Video Wall proizvodi bazirani na "kockama" u sebi sadrže i neku vrstu projektora, uz lampe za projektore nudimo i lampe za ovu vrstu proizvoda. Lampe su sa i bez modula, zavisno od modela.

     Od proizvođača su u ponudi Toshiba, Barco, Mitsubishi, Christie, Clarity, SIM2, Synelec, Eyevis... Sve lampe i moduli su originalni.

     U vezi vašeg tipa uređaja, molimo vas da upit pošaljete na office@informbiro.rs .

MEDICINSKE I GERMICIDNE LAMPE

Medicinske lampe

     Pored lampi za projektore, u ponudi imamo i lampe za razne medicinske i germicidne uređaje. Ovo su već specifične lampe, tako da ih nije baš lako nabaviti, pa verujemo da će interesovanje za njih biti značajno.

     Od proizvođača u ponudi su AceLux, Berchtold, Danlamp, Dental Electronic, Dr. Fisher, Fuji, Hanalux, Heine, Industrial Medical, Keeler, Narva, Neutral, Osram, Philips, Sylvania, Ushio... i druge lampe.

    U vezi vašeg tipa uređaja, molimo vas da upit pošaljete na office@informbiro.rs .

XENON, UV, IR i TV LAMPE


Xenon, UV, IR, TV i ostalo    Uz prethodne tipove lampi, u ponudi imamo i specifične XENON, UV, IR i TV lampe raznih proizvođača, kao Barco, Christie, DPI, NEC, Osram, Philips, Sony, Ushio, Sylvania, Waldmann, Hitachi, JVC, LG, Mitsubishi, Optoma, Panasonic, RCA, Samsung, Sony, Thomson, Toshiba, Vivitek...

    U vezi vašeg tipa uređaja, molimo vas da upit pošaljete na office@informbiro.rs .

 
iBoard IB88IR komplet
iBoard IB88IR komplet
999EUR


Gledajte svet na pravi način i proširite svoje vidike. Danas su svi ekrani širokog formata, pa zašto bi table bile drugačije? Ponovo uvodimo nove standarde u svet interaktivnih tabli... Widescreen sa do 32 dodirne tačke u istom trenutku!

Uz takve table jedino su zadovoljavajući projektori koji daju sliku u istom formatu, a ne zastarele rezolucije 4:3 (800x600, ili 1024x768)... Zato i tu uvodimo novi standard ponudom kvalitetnih OPTOMA projektora u Widescreen formatu 16:9/16:10, 3D, prirodne rezolucije 1280x800 i više...

 

Najnovije vesti

KRAJ GODINE!
Decembar, 2013.

31. decembar 2013. godine... podne.

ZAVRŠEN JE SAJAM UČILA 2013.
Oktobar, 2013.

     Bilo nam je zadovoljstvo da još jednom posetiocima Sajma prikažemo zbog čega su interaktivne table iBoard najpopularnije na našem tržištu, a posebno jer smo ovoga puta kompletu pridodali vrhunske Optoma projektore, ono što naše tržište traži.

INTERAKTIVNE TABLE U OBLACIMA... <BR>ČISTO DA SE NE ZABORAVI DA NUDIMO VIŠE OD DRUGIH!!!
Oktobar, 2013.

     Tokom leta i početkom nove školske godine instalirano je više tabli po obrazovnim ustanovama, privatnim i društvenim preduzećima, u Srbiji a i van nje... Pripreme za ovogodišnji sajam Učila 2013.  od 20. do 27. oktobra su u toku, svakako...

PRIPADNICI VI KONTIGENTA VOJSKE CRNE GORE DONIRALI iBOARD INTERAKTIVNE TABLE ŠKOLAMA U NIKŠIĆU!!!
Maj, 2013.

     Pripadnici VI kontingenta Vojske Crne Gore u ISAF misiji, danas su, Prvoj srednjoj mješovitoj školi i Ekonomsko-ugostiteljskoj školi u Nikšiću, donirali interaktivne table i na taj način nastavili lijepu praksu svojih kolega, koji su bili angažovani u prethodnim kontingentima.

ČISTA PETICA!!!
April, 2013.

     Navršeno je pet godina poslovanja preduzeća INFORMBIRO DOO. Verujemo da smo u prethodnom periodu ispunili vaša očekivanja i našu želju da na tržište Srbije, a vremenom i regiona, plasiramo proizvode koji predstavljaju sam vrh po popularnosti i kvalitetu.