Digital signage     Digital signage (doslovno "digitalno objavljivanje") postaje sve prisutniji način publikovanja informacija na javnim mestima, bilo putem velikih ekrana (videowall) ili specijalizovanih ekrana, interaktivnih ili ne. U osnovi se najčešće primenjuje u prikazivanju reklamnih sadržaja na javnim mestima, ali i za prikazivanje korisnih informacija, vesti, meteoroloških informacija i slično.

     Digital signage ekrani su najčešće kontrolisani putem personalnog računara (servera informacija i sadržaja) i uz pomoć specijalizovanog software-a za kontrolisanu distribuciju planiranog informativnog sadržaja. Na ovaj način se omogućava distribucija iste grupe informacija na različitim lokacijama u realnom vremenu sa centralizovanog mesta, čime se značajno smanjuju troškovi distribucije sadržaja i dobija na aktuelnosti jer se sve promene na svim izdvojenim mestima registruju momentalno.

     Pre svega su predvidjeni za TV studije, kontrolne sobe, trgovinske centre, izložbene prostore, aerodrome, stanice, restorane... ali i za druga mesta gde je potrebno prikazati sliku visoke rezolucije u velikom formatu.


     Preduzeće Informbiro doo u svom prodajnom programu ima različite vrste digital signage i videowall rešenja, tj. ekrana velikih dimenzija čije dimenzije zavise od broja manjih osnovnih jedinica, uglavnom LCD i plazma ekrana.


     Slaganjem više osnovnih jedinica u veliki ekran, dobija se mogućnost prikazivanja slike u visokoj rezoluciji u izuzetno velikim dimenzijama.    

     Od maja meseca 2011. godine, preduzeće INFORMBIRO DOO na našem tržištu zastupa korejskog proizvođača CIMA DIGITEC Co. LTD koji je već više od 10 godina prisutan na tržištu video wall proizvoda i tokom tog perioda zauzeo je istaknutu poziciju i akumulirao znanje koje mu omogućava konstantne inovacije na tržištu velikih ekrana.

         Svake godine CIMA DIGITEC na manifestacijama širom sveta prezentuje nove proizvoda koji privlače veliku pažnju posetilaca obzirom na to da su to proizvodi koji nude najmanji razmak izmedju ekrana sa najuniformnijom slikom:


     Od CIMADIGITEC proizvoda ističemo one najprikladnije našem tržištu, kako po ceni, tako i po specifikaciji:


120'' Multi-Vision PDP CP60MVH     Sa CIMA tehnologijom u mogućnosti smo da vam ponudimo i manje video wall ekrane dijagonale 120" sastavljene od više ekrana sa najviše 3.6mm razmaka između pojedinačnih komponenti. Super tanki ram 60" ekrana od samo 1.8mm širine, daje ovim ekranima neverovatni utisak da razmaka uopšte i nema.

     Uočite razliku:


     CIMA PDP tehnologija vam daje čistu i jasnu sliku, a zahvaljujući 60" WXGA plazma panelima.


     CIMA je prva uvela 120" ekran sa 4 displeja od 60" a sa rastojanjem od samo 3,6mm između ekrana. Prirodne boje uz ugao gledanja od čak 179 stepeni daje ovim ekranima superiorni izgled sa bilo koje pozicije.

     Pored toga, ovakvi ekrani zauzimaju oko 10cm vašeg prostora i time su u velikoj prednosti u odnosu na Projection TV ili Rear Projection Video Wall cube proizvode koji zauzimaju daleko više prostora, a i imaju kraći radni vek.

     Specifikacija ovakvih ekrana je takođe ono što ovim ekranim daje veliku prednost na tržištu i široki dijapazon upotrebe:


     Uz ovakve karakteristike, a po najpovoljnijoj ceni - ne možete pogrešiti.

     Iskoristite CIMA 120" Multi-Vision PDP ekrane u kontrolnim sobama vaših postrojenja, na aerodromima, tržnim centrima, TV studijima, sajamskim manifestacijama, u sportskim salama... svuda gde je velika slika potrebna.

     A slika govori više od 1000 reči, stara je narodna.
 
iBoard IB88IR komplet
iBoard IB88IR komplet
999EUR


Gledajte svet na pravi način i proširite svoje vidike. Danas su svi ekrani širokog formata, pa zašto bi table bile drugačije? Ponovo uvodimo nove standarde u svet interaktivnih tabli... Widescreen sa do 32 dodirne tačke u istom trenutku!

Uz takve table jedino su zadovoljavajući projektori koji daju sliku u istom formatu, a ne zastarele rezolucije 4:3 (800x600, ili 1024x768)... Zato i tu uvodimo novi standard ponudom kvalitetnih OPTOMA projektora u Widescreen formatu 16:9/16:10, 3D, prirodne rezolucije 1280x800 i više...

 

Najnovije vesti

KRAJ GODINE!
Decembar, 2013.

31. decembar 2013. godine... podne.

ZAVRŠEN JE SAJAM UČILA 2013.
Oktobar, 2013.

     Bilo nam je zadovoljstvo da još jednom posetiocima Sajma prikažemo zbog čega su interaktivne table iBoard najpopularnije na našem tržištu, a posebno jer smo ovoga puta kompletu pridodali vrhunske Optoma projektore, ono što naše tržište traži.

INTERAKTIVNE TABLE U OBLACIMA... <BR>ČISTO DA SE NE ZABORAVI DA NUDIMO VIŠE OD DRUGIH!!!
Oktobar, 2013.

     Tokom leta i početkom nove školske godine instalirano je više tabli po obrazovnim ustanovama, privatnim i društvenim preduzećima, u Srbiji a i van nje... Pripreme za ovogodišnji sajam Učila 2013.  od 20. do 27. oktobra su u toku, svakako...

PRIPADNICI VI KONTIGENTA VOJSKE CRNE GORE DONIRALI iBOARD INTERAKTIVNE TABLE ŠKOLAMA U NIKŠIĆU!!!
Maj, 2013.

     Pripadnici VI kontingenta Vojske Crne Gore u ISAF misiji, danas su, Prvoj srednjoj mješovitoj školi i Ekonomsko-ugostiteljskoj školi u Nikšiću, donirali interaktivne table i na taj način nastavili lijepu praksu svojih kolega, koji su bili angažovani u prethodnim kontingentima.

ČISTA PETICA!!!
April, 2013.

     Navršeno je pet godina poslovanja preduzeća INFORMBIRO DOO. Verujemo da smo u prethodnom periodu ispunili vaša očekivanja i našu želju da na tržište Srbije, a vremenom i regiona, plasiramo proizvode koji predstavljaju sam vrh po popularnosti i kvalitetu.